Home > Opleiding > Meespelen met de fanfare?

Vragen over de opleiding
Neem contact op met Jan Hendrik van Weelderen (06-12239252, voorzitter van de opleidingscommissie)

Fanfare St. Joseph Pey bestaat momenteel uit ongeveer 75 leden, waarvan 60 leden meespelen in het fanfareorkest. Dit is een mooie en hechte groep, maar natuurlijk zijn we altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste leden. Lijkt het je leuk muziek te maken bij onze vereniging? Heb je vroeger een instrument bespeeld en kriebelt het nog? Aarzel niet en kom een keer langs!

Een kijkje komen nemen bij de jeugdfanfare kan altijd. Het jeugdorkest repeteert elke zondagmorgen van 10.30 tot 12.15 uur in fanfarezaal "Lei van Naer, Lisweg 8, 6102 CW Pey. Je kunt onaangekondigd langskomen of van tevoren contact opnemen met Jan Hendrik van Weelderen (06-12239252, co÷rdinator van de opleidingscommissie). Als je interesse hebt om mee te spelen, dan wordt in overleg gekeken welke mogelijkheden er zijn.

Heb je reeds muzikale ervaring en interesse om met het fanfareorkest mee te spelen, dan ben je van harte welkom tijdens de repetitie op zaterdagavond van 18.30 tot 21.00 uur, eveneens in de fanfarezaal. Neem voor meer informatie contact op met Louis Koppen (0475-482645, voorzitter van de fanfare).

In november 2011 begroette de fanfare vijf nieuwe leden bij het orkest.

'Alles in uniform'

De concertreis naar Vianden was een van de eerst reizen van de fanfare. Voor een paar leden was het dan ook de eerste keer dat ze zover weg gingen. Harie Baars en Sef van Pol hadden zo’n reis nog nooit meegemaakt. Ze wisten ook niet goed wat ze mee moesten nemen. Qua kleding hadden de heren alleen maar het uniform bij zich. Hierdoor zaten zij zelfs bij het ontbijt al strak in hun uniform, wat tussen alle ochtendkledij een erg grappig uitzicht opleverde.