Welkom op de website van fanfare St. Joseph Pey. De fanfare vierde in 2010 haar 100-jarig jubileum en met deze rijke historie mag een mooie en actuele site niet ontbreken. Veel leesplezier toegewenst.

Generale repetitie (26-10-2019)
Concours (27-10-2019)
Oud papier (02-11-2019)

Meld je nu aan en ontvang
onze informatieve nieuwsbrieven
per e-mail.

De fanfare repeteert op zaterdag van 18.30-21.00 in fanfarezaal
'Lei van Naer' (Lisweg 8, 6102 CW Pey). De jeugdfanfare repeteert op zondag van 10.30-12.15 uur, eveneens in de fanfarezaal.

RSS Nieuwsberichten
RSS Agenda

Bekijk alle sponsoren

(04-10-2019)

Zondag 13 oktober om 14:00 geeft de Fanfare samen met Brass Band Limburg een concert in het cultureel centrum Don Bosco in Heel. Dit concert staat voor de fanfare in het teken van de concoursvoorbereiding. Voor de muziekliefhebbers is dit natuurlijk een mooie kans om ons mooie programma te beluisteren in een mooie locatie! Brass Band Limburg heeft zelfs een Nederlandse première in petto, naast enkele solo werken.

Concert met Delft (15-09-2019)

Aanstaande zondag 22 september organiseert de Fanfare samen met de Koninklijke Harmoniekapel Delft een concert in het MFC Pey. Beide orkesten gaan op concours en zullen dan ook het concoursprogramma voor u uitvoeren. De zaal opent om 13:30 en om 14:00 begint het concert.

Pey meets Delft

(15-09-2013)

Klik hier om de groepsfoto in groot formaat te bekijken.

Ander recent nieuws

Klik hier voor het nieuwsarchief

• Helpen om de fanfare financieel te ondersteunen kan heel simpel door op de eerste zaterdag van de maand uw oud papier in te leveren op de Nieuwe Markt, de parkeerplaats op de Cypresstraat en op het Hingen, hoek Clarastraat – Echterstraat. Hebt u op zaterdag geen tijd, dan kunt u ook op vrijdagmiddag voorafgaand aan die eerste zaterdag terecht op het Hingen van 14.00 tot 17.00 uur.
  • Heeft u belangstelling voor de geschiedenis van de fanfare, bestel een DVD-set voor €12,50.
    Geef naam en adres, telefoonnummer door via info@fanfarepey.nl en u hoort van ons.

Sponsor worden Admin (beheer) Privacy Reglement